RECEPTEK

Szaftos marha steak, melynek a közepe nyers mégis fenséges, minden ínyenc álma. Fő célunk, hogy olyan konyhai eszközöket kínáljunk önnek, amivel a magas szintű konyhaművészet elérése gyerekjáték.


Burgonyakrémleves kukoricával

Burgonyakrémleves kukoricával

1 ek vaj
50 ml olívaolaj
45 ml tejszín
Kukorica
0.5 kg burgonya
1 hagyma
Egy kevés húsleves
suroviny

Elkészítés

Vágja apróra a hagymát, majd helyezze az edénybe, a felolvasztott vajra és olívaolajra (arány: 1:1). Pirítsa meg kissé, majd adja hozzá a kockára vágott burgonyát és a húslevest. Sózza meg, főzze, majd sűrítse tejszínnel és keverje jól össze. Végül adja hozzá a kukoricát (vagy más zöldséget).

Tipp

A kukorica helyett használhat spenótot, vagy brokkolit.