RECEPTEK

Szaftos marha steak, melynek a közepe nyers mégis fenséges, minden ínyenc álma. Fő célunk, hogy olyan konyhai eszközöket kínáljunk önnek, amivel a magas szintű konyhaművészet elérése gyerekjáték.


Lazac

Lazac

36 dkg lazacderék
1 citrom
20 dkg spenót
Burgonya (héjában főtt)
Extra szűz olívaolaj
Kakukkfű
Koktélparadicsom
suroviny

Elkészítés

Öntsön vizet az edénybe. Adjon hozzá citromlevet, kakukkfüvet és egy kevés olívaolajat. Helyezze a lazacot és mellé a spenótot üveg párolóedénybe, valamint tegye melléjük a héjában főtt burgonyát. Sózza meg, majd a parajt megkeverve locsolja meg egy kis olívaolajjal. Amikor a víz forrni kezd, helyezze a párolót az edényre, majd fedje le a fedővel. Főzze az ételt kb. 5-7 percig, közben időnként keverje meg a spenótot. Öntsön olívaolajat egy serpenyőbe, majd süsse a koktélparadicsomokat, míg azok héja meg nem reped.